Välkomna till årets inspirationsdag

Vi bjuder in dig som medlem till mängder av roliga, tuffa och unika pass. Vi gästas av Jonas Colting som föreläser och avslutar dagen med medlemsfest på Uddetorp Säteri.

Pass pågår från 08.00-16.00. Schema kommer inom kort. Det går även att boka passen via BRP.

Boka pass här

Fest på Säteriet

Medlemsfest på Uddetorp Säteri med DJ Gino, trubadur och mat från Café Viskan. Gemensam buss till Uddetorp Säteri avgår från Onyx Knalleporten, 19.00. Gemensam buss avgår 01.00 från Uddetorp Säteri.

På ditt unika biljettnummer är du med i utlottningen av fina priser.

10 oktober

19.00

Mat, 1 glas vin / öl / alkoholfritt och transport med gemensam buss.

150 kr

Köp biljetter via ulrika@onyx.se eller på Onyx Centrum och Knalleporten.

Schema

Svarta salen

Onyx Wake up!(1h)

Styrka, uthållighet, endorfiner, glädje, utmaning, koordination, smidighet, lugn…Vad vill du ha idag? Varför välja?! Då är detta passet för dig!

08.00 Mia Boka pass

CX Worx & Yoga(1h)

Vi startar passet med 30 min CX Works, ett effektivt pass med fokus på bålmuskulaturen som stärker din hållning. Passet avslutas sedan med 30 min yoga där vi kommer ner i varv och slappnar av.

09.10 Hannah Boka pass

Bodypump De Luxe(1h)

Låt oss ta med dig på en resa genom Bodypumpens utveckling från en tid då E-type stod för pulsen på releaserna fram till dagens mer elektroniska toner.

10.20 Lene, Tomas, Mikaela och Malin Boka pass

Blondes have more fun(1h)

High/Low Bodytoning pass… Musik från året 1992 då Ingrid föddes och Cicci själv var 23 år!!! Kläder, pass och musik från det goda 90-talet! 90-tals kläder ett måste på detta pass!

11.30 Cicci & Ingrid Boka pass

Föreläsning med Jonas Colting(1h)

Träningshets eller vilohets?

13.00 Boka pass

Poweryoga 45(45 min)

Vill du förbättra din löpstil, komma djupare i din knäböj eller helt enkelt bara bli starkare och smidigare? Då är detta klassen för dig!

14.45 Johanna Carlund Boka pass

Utomhus

Outdoor skidträning(45 min)

Träna inför skidsäsongen med oss på Onyx! Låt inte träningen bli lidande av den ofta avlägsna snön, vi har lösningen! Konditon och styrkepass mot skidåkning. Vi samlas vid Knalleporten 9:00 där vi gemensamt tar oss till Halénsbacken. Ta med stavgångs-stavar, för er som inte har egna finns det att låna.

09.00 Annelie Hedén Boka pass

Vita salen

Back to the 80’s(1h)

Kom och dansa loss med oss. Om du tycker om 80-talet, så är detta ett pass för dig. Här blandar vi dans, styrka och stretch till en härlig kombination! We’re so exitced!

10.15 Julia & Angelina Boka pass

Ashtangayoga(1h)

Under detta Ashtangapass fokuserar vi på rörelser och andning samtidigt som vi utvecklar vår styrka, smidighet och avslappning.

11.30 Emma H Boka pass

Latino Mix Solo(1h)

Här följer du din dansinstruktör och dansar solo (utan danspartner) till olika latinamerikanska rytmer som t.ex. kubansk Salsa, Merengue, Cumbia och Reggaeton.

14.45 Zin Guillermo Gutierrez Relé Boka pass

Cirkelsalen

Monkey Moves(1h)

Ett cirkelpass med fokus på balans, rörlighet och kroppskontroll. Övningarna kan anpassas efter var och ens förmåga så att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av passet. Inspiration till stationerna har hämtats från träningsvärldens alla hörn för att skapa en omväxlande och rolig mix.

09.00 Jonas A Boka pass

Box(1h)

Klassisk boxning där ni tränar er styrka, snabbhet och reflexer.

11.10 Erik Boka pass

Onyx Crazy Cirkel 60(1h)

Det ultimata cirkelpasset där ni kommer utmanas lika mycket fysiskt som psykiskt. Stefan sparar inte på krutet och inte ni heller, garanterat!

14.45 Stefan Boka pass

Spinningsalen

Cykel 60 genom tiderna(1h)

Under 60 min kommer Tony ta med er på en härligt utmanande resa genom 70- 80- & 90-talens bästa musik i ett rasande tempo.

09.15 Tony S Boka pass

Cykel 45 som på 90-talet(1h)

Här cyklar vi loss till riktiga eurodanceklassiker som E-type, Mikael Jackson och Corona. Fullt ös och hög igenkänningsfaktor. Vi tar er med på en resa tillbaka till 90 talets härliga musiktid. Nostalgi och högt tempo utlovas.

10.45 Marlene & Lisa Boka pass

WATT´s UP(1h)

En cykelklass som gör att du får en djupare förståelse för hur du kan använda de nya cyklarna och varför och hur du skall använda systemet. Cykelklassen är ett test: FTP test (din tröskeleffekt)

11.40 Kenneth Boka pass

Box 1

Onyx Crossfit Olympic(1h)

I denna workshop går vi igenom tekniken för de olika olympiska lyften och vad som är viktigt att tänka på. Passet avslutas med en wod där deltagarna får använda sina nya kunskaper.

09.00 Jepson, Emil & Gustav Boka pass

Mobility Madness(1h)

En god mobilitet leder till bättre positioner, energieffektivare rörelser och framförallt minskad skaderisk. På detta pass får ni en mix av dynamisk och statisk stretch där rörlighet genom rörelse ligger i fokus.

10:45 Jonas A Boka pass

Ladies gone bad(1h)

Ett klassiskt och riktigt roligt teampass där flera av CrossFitens benchmark-ladies slagits samman och spårat ur…

14.45 Hanna & Jepson Boka pass

Box 2

TRX Blast(1h)

Med hjälp av en rem med två handtag använder du din egen kroppstyngd och gravitation för olika träningsmoment. Beroende på din kropps lutning eller position i förhållande till golvet så kan du öka/minska belastningen. En stor bonus är att bålstabiliteten tränas i alla övningar. Du blir snabbt starkare, smidigare och får bättre balans.

11.40 Marlene & Lisa Boka pass

Prova på-MMA – 90(1h)

Under denna introduktionsklass till MMA svaras det på frågan: Vad är MMA? Ni kommer bland annat gå igenom olika tekniker, grepp och lås. Ett fullspäckat pass där teori blandas med praktiska moment. Med instruktörer som dessa är detta ett tillfälle ni inte vill missa!

09.30 Kevin & Emma Boka pass