Välkomna till årets inspirationsdag

Vi bjuder in dig som medlem till mängder av roliga, tuffa och unika pass. Dagen avslutas med medlemsfest på Uddetorp Säteri.

Pass pågår från 08.00-17.00.

Fest på Säteriet

Medlemsfest på Uddetorp Säteri med DJ Gino, trubadur och mat. Gemensam buss till Uddetorp Säteri avgår från Onyx Knalleporten, 19.10. Gemensam buss avgår 01.00 från Uddetorp Säteri och stannar på Onyx KP och vid Grand Hotell.

OBS: Begränsat antal biljetter.

När: 15 oktober, 19.30

Pris: 250 kr med bussbiljett 350 kr

I 250:- ingår buffé, dryck, kaffe och kaka.

Biljetterna släpps den 20/9.

Schema

Svarta salen

3D-movement

3D träning innebär att man rör sig i alla 3 rörelseplan. Framåt/bakåt sida/sida rotation åt båda hållen. Detta sker ofta i kombination. Hjärna-hjärta-muskler.

08.00 Mia Boka pass

Kettlebell Hell

Passet som inte lämnar någon muskel i viloläge på 50 minuter. Häng på Gurras och Ciccis pass, där kettlebell står i fokus och med Bästa spellistan får alla deltagare att göra sitt yttersta och låta svetten rinna. Passar alla, då teknikgenomgång av Kettlebell finns med.

09.20 Cicci och Gustav Boka pass

DanceAerobic

Glöm tid och rum i denna fartfyllda dansklass. Massor av energi mixas med roliga kombinationer. Let’s move, get Danzy!

10.40 Sara Ullman (gäst) Boka pass

Tabata Disco

Ett 45 minuters intervallpass arbete 20 sek, vila 10 sek bestående av kondition/styrke övningar. Klassen är enkel men tuff och vi jobbar tillsammans, till tonerna ifrån discoeran. Den ultimata förfesten till kvällens fest på ”säteriet”.

12.45 Ingela och Ingrid Boka pass

Yoga RNB

En yogaklass till skön musik. Låt kroppen jobba utefter sin egen förmåga och utmana dig själv där det känns rätt. Släpp på spänningar och spärrar, andas och låt musiken ta dig in i en skön, stark och positiv känsla!

15.00 Matilda Boka pass

Utomhus

X-fit intervall

10.40 Gustav Käck (gäst) Boka pass

Intervallpass är perfekt träning för att flytta gränserna framför oss eller för dig som vill komma igång med löpningen. Förbättra din syreupptagningsförmåga genom ett härligt intervallpass på Ryavallen. Tillsammans kör vi intervaller och efter utökar vi vår uthållighet och pressar vår mjölksyratröskel med X-fit övningar.

Vita salen

Best ball

En klass som bygger upp din inre kärna. Vi använder pilates bollar och arbetar främst med styrka och stabilitet kring mage, rygg och höft. Övningarna är både dynamiska och statiska för optimerad effekt. Du får en bättre hållning, bättre balans och ett större självförtroende.

08.00 Lisa Boka pass

 AfroDance

Dans när den är som bäst! Stora kraftfulla rörelser i enkla jordnära kombinationer. Högt tempo där kroppen förenas med trummornas rytmer.

09.20 Sara Ullman (gäst) Boka pass

Grabb-yoga

En yogaklass för killar, nybörjare eller van yogautövare spelar ingen roll. Kom och njut av en lugn klass med fokus på styrka, rörighet och stretch…men du kommer att svettas mer än du tror..

10.40 Matilda Boka pass

LA Style

Här dansar du en kommersiell stil som grundar sig i hiphopen. Det är en ny och rolig stil som kan variera från gangster till smooth till nästan bara isolations. Vi kommer även att blanda in en sensuell och feminine touch på koreografin.

13.00 Daniel Kierdorf (gäst) Boka pass

Cirkelsalen

Mobility

Ett rörlighetspass som förbättrar rörlighetsmönster och positionering i tynglyftning och gymnastik.

08.00 Erik Gonzales Boka pass

Knockout

Ett stimulerande och roligt kampsportinpirerad pass som ökar både din uthållighet, styrka och koordination. Inga förkunskaper krävs.

09.20 Reza Boka pass

X-fit MEGA

Ett roligt pass som utlovar intensitet, explosivitet, puls och mjölksyra.. Endast som starka överlever!

10.40 Karl och Mikaela Boka pass

Roddpass

Ett renodlat teknik pass där vi går igenom steg för steg för att bli en mer bemästrad roddare på C2 maskinen. Sedan blir det några tester på olika distanser och avslutar med en härlig Wod med rodden såklart som huvudmoment.

13.00 Markku Boka pass

Cirkel MEGA

Tillsammans med duon Almir och DJ Gino kramar vi ut de sista krafterna för dagen. Det ultimata cirkelpasset där ni kommer utmanas både fysiskt och psykiskt.

15.00 Almir och DJ Gino Boka pass

Spinningsalen

Le TOUR

Kenneth tar med dig genom ett riktigt cykellopp på 1t. Ett lopp på liv eller död. Hur länge orkar du att pusha din kropp för att hänga med åkande i gruppen, i tuffa bergsstigningar, på farliga vägar ner för bergen och självklart spurter för att komma först över målsträcket. Denna klass kommer ge dig en upplevelse av hur det är att köra en riktig tävling på cykel, både hur klassen är uppbyggd och vad du ser och hör i salen.

08.00 Kenneth Boka pass

Mind&power-ride

Bygg från grunden för att kunna prestera på max.

09.20 Mia Boka pass

SPRINT

LES MILLS SPRINT™ är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Cykeln är ditt verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. Klassen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar. Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT). Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

10.40 Jonas Andersson (gäst) Boka pass

SPRINT

LES MILLS SPRINT™ är inget vanligt cykelpass. Det är en tuff 30 minuters HIIT-träning som passar alla oavsett träningsbakgrund. Cykeln är ditt verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål. Fördelen med att träna HIIT på cykel är att tekniken är enkel att genomföra och belastningen på kroppens leder minimal. Klassen är uppbyggd på intervaller där målet är att arbeta på maximal ansträngningsnivå i varje intervall, för att sedan vila och återhämta sig innan du återupprepar intervallen. Intensiteten kan du på ett enkelt sätt justera utifrån din träningsnivå vilket innebär att du ständigt utmanar dig själv utifrån dina egna förutsättningar. Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT). Studier visar att LES MILLS SPRINT™ ökar energin och ämnesomsättningen flera timmar efter avslutat pass vilket hjälper dig att uppnå resultat på ett tidseffektivt sätt.

13.00 Jonas Andersson (gäst) Boka pass

Box 1

Crossfit gymnastics

Plocka fram barnet inuti dig igen och lev dig tillbaka till tiden när man hjulade, klättrade eller hängde i räcken utan minsta bekymmer. På CrossFit Gymnastics kommer vi ge dig verktygen för att hitta tillbaka till den tiden, men den här gången med kunskap om hur och varför man gör på ett visst sätt.

08.00 Jepson och Gustav Boka pass

Crossfit weightlifting

Något av det mest uppskattade inom CrossFit är att lära sig hantera de olympiska lyften ryck och stöt som kräver teknik, styrka, rörlighet och även mentalitet. För att uppnå perfektion i lyften krävs självfallet många år av träning, men vi kommer ge er den bas av kunskap som krävs för att ta det vidare.

10:40 Jepson och Gustav Boka pass

Crossfit TEAM

I lag om två kämpar ni er igenom vårt Seventh Heaven. Lycka till!

14.30 Erik och Emil Boka pass

Box 2

TRX force

Ett kraftfullt pass där vi använder trx band. En funktionell träningsform där du använder din egen kroppstyngd och jobbar mot tyngdkraften. Du tränar din styrka, balans, flexibilitet, uthållighet samt bålstabilitet. Allt för att få en stark och funktionell kropp.

09.20 Lisa Boka pass

Pink Gloves

Endast för tjejer. Pink Gloves Boxing är Small group training€ där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning och utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. PGB lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik och terminssystemet låter dig mäta nya tekniker och ställas inför komplexare kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas.

10.40 Jocke & Jonas Boka pass

Gästinstruktörer

Sara Ullman
DanceAerobic & AfroDance 

Sara Ullman är i grunden utbildad dansare vid Balettakademien i Göteborg. Hon började att arbeta som gruppträningsinstruktör år 2008 och har allt sedan dess presenterat klasser på träningskonvent och träningsresor runt om i Europa. Sara arbetar även som utbildare för AerobicWeekends, hon utbildar instruktörer i bland annat afrodance och step.

Jimmy Liew
SPRINT 

Mitt namn är Jimmy Liew 33år gammal bor i Göteborg med min fru och 2 barn. Jag jobbar som tränare och utvärderare för Les Mills i programmen SPRINT ™ och RPM™

Gustav Käck
X-fit intervall (outdoor)

Gustav Käck är en kille på 35 år med mycket vilja och är mycket intresserad av allt som rör träning och hälsa. Allt från Action Run och Crossfit till cyckling i skog eller landsväg samt löpturer ute i naturen.

Jocke&Jonas
Pink Gloves 

Jocke är en träningsgalen kille som älskar boxning och att flytta fram både sina egna och andras gränser för vad man tror är möjligt. Jacob är världens gladaste instruktör med ständigt nya idéer, så vänta er något utöver det vanliga på detta pass.

Daniela Kierdorf
LA Style 

Daniela Kierdorf är född och uppvuxen i Borås men bor numera i Stockholm. I våras blev hon klar med utbildningen Scandinavian dance education. Nu frilansar hon som dansare runt om i Sverige, mest bakom artister och på klubbar.