Välkomna till höstens inspirationsdag!

Vi bjuder in dig som medlem till vår inspirationsdag den 28 oktober på Knalleporten. Det blir en dag med många olika pass där du får utmana dig själv att prova på något nytt.

Inspirationsdagen pågår 07.45-17.00.

MEDLEMSMINGEL OCH PREMIÄR

Vi avslutar dagen med en medlemsfest på premiären av Café Viskan Knalleporten. Gör dig redo för bubbel, tilltugg och skönt mingel.
Start 19.00. Kostnadsfritt och ingen anmälan krävs.

Anmälan

Säkra din plats redan idag! Bokningen till passen sker via webben och appen.

Boka pass

Gästinstruktör

Åsa Fornander är en etablerad dans och träningsprofil, och NIKE Master Trainer med Stockholm som bas – där hon till vardags undervisar på SATS och House of Shapes. Hon har skapat och lanserat tre egna koncept, AfHo, Barre Move (tillsammans med Maria Olofsson ) och senaste nyheten Dance Detox Flow.

Utöver det undervisar hon främst dansklasser/lektioner, yoga och BODYBALANCE och mobility-klasser. 2016 vann hon Guldhjärtat som årets gruppträningsinstruktör.

Schema

08.00

Kärlek till kroppen, 60 min

Ge din kropp det den behöver & njut av att du kan. Välkommen till en klass som ger dig helhetsträning!

Mia SmithSvarta salen Boka pass

Mobility, 60 minuter

En lugn – men dynamisk rölighetsklass där vi jobbar med rörelse för att mjuka upp, lösgöra och förlänga. Kroppen behöver återhämtning för att kunna prestera och här lägger vi fokus på just det – återhämtning.

08.00 Åsa Fornander – gästinstruktör Cirkelsalen Boka pass

Show me your WATT, 90 minuter

Är en intervallklass som kommer att utmana dig till det yttersta. Allt från att testa din Max styrka på 5-10sek, till att hitta din watt gräns på långa intervaller. Allt för att du skall hitta dina nivåer för att utvecklas i din träning.

Kenneth Stenberg Cykelsalen Boka pass

Crossfit – gymnastics

Gymnastiken handlar om att bli mer närvarande hur man rör sig, hur sin kropp fungerar och framförallt under ett utmattat tillstånd. Från motorik och balans, till kontroll och styrka tar vi dig till under denna timme. Med genomgång på alla basrörelser i gymnastikens värld till dem mer avancerade övningarna man en dag vill kunna utföra. Du kommer gå från detta pass snäppet smartare gällande din träning än när du kom dit.

Gustav Tellenmark Box 1 Boka pass

09.20

Super-pump, 75 minuter

Ett riktigt härligt bodypump-pass i superedition med hela 13 låtar, nu åker vi!

Hanna Erlandsson och Lene Borginer Svarta salen Boka pass

Andning, 30 minuter

Andetag är liv och liv är andetag. Andning är en av få funktioner som både fungerar automatiskt och som vi samtidigt själva kan styra över. Andning är inte bara något som är viktigt inom yoga, utan i alla träningsformer, idrotter och inte minst i vardagen. Vi kommer under passet att varva teori med praktiska andningsövningar. Efter passet hoppas jag att du blivit mer medveten om din andning fått något eller några verktyg som kan förändra eller förbättra din träning och/eller din vardag med hjälp av andningen.

Emma Holström Vita salen Boka pass

Crossfit – strongman

“Discover your inner beast”. Strongman handlar om att bygga en råstyrka, en ”power” som är lika viktig som en bra metabolisk kondition eller uthållighet i crossfitens värld.

Gustav Tellenmark  Box 1 Boka pass

CF KIDZ+förälder, 45 minuter

45 minuters teamwork mellan barn och förälder. Ett roligt och svettigt pass där vi kör igenom Crossfittens basövningar med fokus på kroppstyngd.

Shila Shekari Box 2 Boka pass

10.40

Bodyblast – MEGA, 60 minuter

En intensiv klass som bygger på en kombination av endast mini-band och viktplattor. Att mixa dessa två redskap kommer ge musklerna en maxad effekt. Motståndskraften blir påtaglig när mini-banden är vid fokus och styrkan kommer sättas på prov när vi arbetar med viktplattorna. Tänk er då en kombo av detta… vi kommer ha MEGA kul!

Natalie Benon Svarta salen Boka pass

Barre Move, 45 minuter

En träningsklass inspirerad av balett, funktionell träning och rörlighet/yoga. Halva klassen utförs vid (eller med) stång och andra halvan utan.  Det handlar om basrörelser för att träna igenom hela kroppen, både finlir, hållning och kroppskontroll såväl som större rörelser som involverar hela kroppen. Klassen är 45 minuter och genomförs barfota, eller i strumpor.

Åsa Fornander – gästinstruktör Vita salen Boka pass

Death by slamballs, 45 minuter

X-fit 45 min med enbart slamball-övningar och ja det kommer vara precis så jobbigt som det låter. Ta med en kompis, värm upp axlar, armar, ben, bål och gör er redo att möta bolldöden.

Mikaela, Karl och Rasmus Cirkelsalen Boka pass

Faster Harder

Tillsammans har de 35 år på onyx. De må ha blivit äldre, but they stil got it. De tar dig på en historisk musikresa som du sent kommer att glömma. Att du dessutom får ha roligt, skratta och cykla så svetten sprutar och plaggen åker av ett efter ett får du se som en bonus. Vågar du?

Johan och Pejman Cykelsalen Boka pass

13.00

Bodyattack – Limitless, 60 minuter

Ett bodyattack-pass utöver det vanliga där Almir gästar och teamar med Ingrid. Vi utlovar endorfin- och svettfest! Frågan är om Almir lockar fler killar att prova eller om tjejtrenden eskalerar..

Ingrid Aronsson och Almir Avdic Svarta salen Boka pass

AfHo, 45 minuter

En lättsam dansklass i träningsform där influenserna är Afro och House – både i musik och koreografi. Fokus ligger mer på känsla, energi och driv än på svåra steg. Vi leker oss igenom klassen med tempoväxlingar och rytmikförändringar – och får möjlighet att jobba med kroppen på alla olika nivåer och riktningar. Öppna upp, släpp loss och be free!

Åsa Fornander – gästinstruktör Vita salen Boka pass

Crossfit – olympic lifting

”Get your lifting shoes laced up, get high on PWO and let’s lift some heavy barbells”. Ett pass för dig som vill ta Dina olympiska lyft till en ny nivå genom god grund och bra fokus.

Gustav Tellenmark  Cirkelsalen Boka pass

Hur du sätter mål och hur du uppnår dem! 60 minuter

Varför tycks vissa nå sina mål lekande lätt och vissa misslyckas innan de ens har börjat? Varför triggas vissa av mål, medan andra bara förknippar dem med ångest, förbud och måsten? Hanna kommer att prata om processen bakom hur hon jobbar med mål både i arbete, träning och för personer hon coachat. Tillsammans kommer ni sedan arbeta med att sätta egna mål under Hannas vägledning.

Hanna Moisander Konferensen Boka pass

14.20

Ashtangayoga med mantran, 75 minuter

Ashtangayoga är en serie positioner och flöden som utförs på samma sätt var du än är i världen. Du kan gå på ett ashtangapass i Florida och veckan efter i Borås, utan någon märkbar skillnad. Här ska vi arbeta med ett traditionellt Ashtangayogapass. Vi startar med ett inledningsmantra och efter det solhälsningar A och B. Vi gör stående övningar i takt med andetaget. Sedan är det alla avslutande övningar med bland annat bryggor, skulderstående och huvudstående. Innan vi lägger oss ner för avslappning sjunger vi avslutningsmantrat. Under avslappningen kommer jag läsa min favoritdikt. Alla kan vara med på passet och genomföra övningarna efter egen förmåga.

Emma Holström Svarta salen Boka pass

Cykel, 60 minuter

Backig terräng, visuellt cyklande i klippiga Bergen Colorado genom resa till Grand Canyon där det är mer backig terräng än plan mark.

Sara Nasser Cykelsalen Boka pass

Crossfit – TEAM

”If u die, u die”.

Gustav Tellenmark Box 1 Boka pass

15.00

Mega-cirkel

Mer info kommer.

Almir och Gino Cirkelsalen Boka pass