Välkommen till vårens inspirationsdag!

Vi bjuder in dig som är medlem hos oss till vår inspirationsdag den 6 maj på Uddetorp Säteri. Vi kommer att bjuda på många roliga, tuffa och unika pass. Vi gästas av en föreläsare och avslutar dagen med vår egen ”Mästarnas Mästare” och AfterBash på säteriet.

Inspirationsdagen pågår 07.45-17.30. Bokning av pass sker i samband med anmälan. Du kan också boka dig på fler pass via våra receptioner i efterhand.

13.00 Föreläsning 60 min

När Markus Torgeby var 20 år gav han upp sin lovande elitkarriär som löpare för att flytta ut i de jämtländska skogarna och bo i en kåta i 4 år och livnära sig på havregryn. Hans mamma hade tidigare fått diagnos MS och han såg henne gå från att göra allt – till ingenting. När Markus var 16 hittade han för första gången löpningen.

Markus är författaren bakom boken ”En löpares hjärta” och är idag en välbokad föreläsare och författare. Hans föreläsning kommer beröra ämnen som stress, personlig utveckling och om att hitta sig själv.

Ingen förbokning krävs.

Plats: Loftet

AfterBash

Efter inspirationsdagens slut kan du som vill stanna på AfterBash som självklart sker i träningskläder. Vin/öl/cider finns att köpa, och du kan även beställa en wrap för 55 kr, det gör du vid anmälan.

Anmälan

Wrap 55 kr

ANMÄLAN PASS
08.15 Planes of motion 60 min08.15 X-team 60 min09.30 Morgonyoga 60 min09.30 Workshop löpning 90 min11.00 Ultimate Uddetorp Cirkel 60 min14.15 MÄSTARNAS MÄSTARE

Pris

Pris per person: 395 kr (massa roliga pass, en härlig vårbuffé, föreläsning samt ”Mästarnas Mästare” ingår).

Betalning gör du i receptionen på Onyx Knalleporten senast 5 maj. Har du inte betalat innan dess kommer beloppet att dras tillsammans med din ord. autogirodragning (har du årskort kommer du istället att faktureras och då tillkommer faktureringsavgift).

Uddetorp Säteri, strax norr om Borås, är en pietetsfullt renoverad sätesgård som erbjuder unika fest- och mötesmöjligheter för såväl konferenser och företagsevent som bröllop, jubileum och familjehögtider. I säteriets härligt renoverade lada med loge och kostall är möjligheterna många. Omgivningarna är fantastiska med egen liten sjö, böljande åkrar och vacker lövskog för rogivande promenader. Till säteriet hör även ett flertal gårdsbyggnader, jaktmarker samt kräft- och fiskevatten.

Läs mer om Uddetorp Säteri
Vägbeskrivning

Schema

Gruppträning

Planes of motion 60 min

– rörelser i alla plan
– rätta övningar ersätter felaktiga
– rör dig smärtfritt och naturligt
– mänsklig funktion
– hållning, balans, stabilitet
– hjärta & huvud

08.15 Mia,Ingrid &Ingela  Plats:Loftet

X-team 60 min

Allt är roligare tillsammans så Hanna och Moa har valt ut sina favoriter och kombinerat dem till ett X-Fit pass i team av två/tre. Så ta tag i en träningskompis eller kom och hitta en ny för dagen!

08.15 Hanna & Moa   Plats:Utomhus

Morgonyoga 60 min

Tillsammans mjukar vi upp leder och muskler och lär känna våra kroppar. Vi stärker helheten i kroppen såsom sinnen, muskler/leder och bindväv. Vi tar oss igenom solhälsningar, ståande och sittande övningar samt nedvarvningspositioner för att sedan landa i vila och stillhet.

09.30 Hannah   Plats:Loftet

Workshop löpning 90 min

Markus Torgeby är ultralöpare, föreläsare, författare och familjefar. Under de första 45 minuterna får du verktygen till att bli en bättre löpare, under resterande 45 minuter ger vi oss ut och omsätter de nyförvärvade kunskaperna rent praktiskt. Markus är hela tiden med och coachar.

09.30 Markus Torgeby Plats:Kostallet

Ultimate Uddetorp cirkel 60 min

Almir pushar och guidar igenom övningar med fokus på resultat samtidigt som DJ Gino ser till att du får den där extra energin genom riktigt bra musik. Med andra ord – det ultimata cirkelpasset.

11.00 Almir & DJ Gino Plats:Loftet

Övriga händelser

14.15 Mästarnas mästare 120 min

ONYX mästare ska koras! Anmäl dig till vår egen version av mästarnas mästare här. Du kommer under inspirationsdagen att delas in i ett lag och tillsammans med dina lagkompisar utföra ett gäng olika grenar – både logiskt krävande och en del mer fysiska grenar. Alla kan medverka. Gillar du att ha roligt och prova på något annorlunda får du inte missa detta!

Plats:Samling på loftet