Välkommen på höstens inspirationsdag på nya Onyx Knalleporten

Vi firar nya Onyx Knalleporten och bjuder in dig som medlem till mängder av roliga, tuffa och unika pass. Under dagen kommer det bli flera happenings och vi avslutar dagen med en medlemsfest på Café Viskan Knalleporten. Här kan du köpa en matbiljett från klockan 19.00 eller bara en barbiljett från klockan 21.00!

Barnpassning 09.00-15.00

Läs mer om våra gästföreläsare, se vårt schema och boka de pass du vill gå på (Passen går att boka från 25 september)

Onyx medlemsfest från klockan 19.00 på Café Viskan Knalleporten

Matbiljett
11 oktober. 19.00
1 glas bubbel. Enklare mat. 1 glas vin / öl / alkoholfritt. DJ & dans.
På ditt unika biljettnummer är du med i utlottningen av fina priser från Glasögonmäster, Intersport Borås och Onyx.

150 kr

Barbiljett
11 oktober. 21.00
1 glas bubbel. DJ & dans.
50 kr

Biljetter köps i receptionen på Onyx Centrum och Knalleporten.

Gästinstruktörer

Milla Floryd

Milla Floryd
Milla är en dynamisk och mångfacetterad akrobat och yogalärare. Inspirationen till hennes ”performance” och undervisning kommer från rörelse i olika former. Kroppars rörelse, städers rörelse, naturens rörelse, tankens rörelse.

Henrik Dagård
Henrik var tidigare en aktiv friidrottare på elitnivå. Bland annat har han tagit silvermedalj i tiokamp vid EM 1994. Han jobbar idag med försäljning och utbildning på Eleiko Exceed Preformance. Denna dag håller Henrik en föreläsning om hur vi ska tränar våra kroppar så som de fungerar….!

Jonas Andersson

Jonas Andersson
Jonas var tidigare instruktör på Onyx och kommer nu in för att gästinstruera denna dag. Med sin finurlighet hittar Jonas alltid på roliga och utmanande övningar både för kroppen och själen. Han är grym på allt som har med träning att göra från yoga till CrossFit….kanske med undantag av dans.

Mathias Ahlqist
Mathias driver företaget Livsviktigt i Borås tillsammans med Thomas Vangelos. De startade tillsammans även Studio Activ i Borås som de sedan sålde vidare. Mathias har varit instruktör i många år och kört bland annat Bodycombat och spinning. Denna dag kommer han till oss och kör järnet på spinningcykeln!

DJ Gino

DJ Gino
Gino Pettersson är en driven DJ från Borås som både spelar själv och bokar andra DJ:s på event runt om i Sverige och världen. Han driver företaget G-Nöjen och hos oss spelar han denna dag på ett ”Clubbing-pass ” i vår nya sal på våning 1.

Onyxinstruktörer

Almir Avdic
Almir jobbar heltid på Onyx med sälj och gruppträning. Han brinner mycket för CrossFit och cirkelpass just nu och han är poppis bland kunder alla framförallt våra kvinnliga medlemmar.

Andrea Svensson
Andrea är en härlig tjej som håller i barndansgrupper på Onyx. Hon älskar dans och att svettas på passen. Hon är alltid glad och det kommer att smitta av sig på alla.

Daniella Kierdorf
Daniela är en grym tjej som dansar för det mesta och denna sommar körde hon loss med Medina på turné. Hon håller i barndansgrupper på Onyx men tränar mycket annat själv. Hon inspirerar till dans.

Hannah Erlandsson
Hannah har varit instruktör på Onyx sedan hon var 16 år. Idag är hon något äldre och brinner lika mycket för träning. Hon har ett lättsamt sätt där ingenting är omöjligt, tar gärna i och kör på! Hannah instruerar i Yoga och Bodypump och CX WORX som är Onyx senaste koncept.

Isabell Holström
Isabell har instruerat i Bodypump i drygt ett år och är som gjort för instruktörsrollen. Hon har det i sig och älskar träning och alla kunder. Isabell instruerar nu även i CX WORX som är Onyx senaste koncept.

Lisa Ramsin
Lisa jobbar heltid på Onyx som receptionist och instruktör. Hon har förälder/barnpass, spinning, TRX och Yoga. Lisa brinner för all typ av träning och älskar att låta kroppen jobba.

Maria (Mia) Smith
Mia jobbar som instruktör och personlig tränare på Onyx. Hon brinner för träning och älskar att skapa nya spännande pass för alla olika typer av människor. Just nu kör Mia Bodyattack, spinning och x-fit på Onyx.

Mikael Nygren
Mikael kom till Onyx från Varberg och har kört spinning i ungefär ett år hos oss. Han är en lugn kille på ytan men när han sätter sig på cykeln, ja då blir det åka av.

Petronella Brink
Petronella jobbar på Onyx som receptionist och instruktör. Hon brinner allra mest för dans som hon älskar. Hon instruerar i Zumba, Cirkel och TRX och är inte rädd för att ta i och låta hjärtat jobba.

Patrik Åslund
Patrik jobbar heltid på Onyx som Driftsansvarig och instruktör. Han gillar tuffa funktionella pass och har blivit en väldigt populär instruktör framför allt på Cirkel-pass.

Stefan Rolf
Stefan har länge varit kund på Onyx och sedan flera år instruerar han nu i Cirkel och spinning. Han gillar att slita hårt och att ge kunderna en riktig utmaning både teknikmässigt och för hjärtat.

Åsa Tillmar
Åsa jobbar som personlig tränare och driver sitt egna företag ”All shapes” i Onyx lokaler. Hon är en tuff tjej som inte backar för nya utmaningar och hon tar sig igenom de flesta fighter!

Onyx CrossFit Coacher
Mathias Jepson, Erik Gonzalez, Emil Karlsson, Almir Avdic, Örjan Johansson och Gunnar Wramsby kommer alla att finnas i boxen under dagen tillsammans med teamet från Reebok.

Schema

Svarta salen

Onyx Wake up!(1h)

Styrka, uthållighet, endorfiner, glädje, utmaning, koordination, smidighet, lugn…Vad vill du ha idag? Varför välja?! Då är detta passet för dig!

08.00 Mia Boka pass

CX Worx & Yoga(1h)

Vi startar passet med 30 min CX Works, ett effektivt pass med fokus på bålmuskulaturen som stärker din hållning. Passet avslutas sedan med 30 min yoga där vi kommer ner i varv och slappnar av.

09.10 Hannah Boka pass

Bodypump De Luxe(1h)

Låt oss ta med dig på en resa genom Bodypumpens utveckling från en tid då E-type stod för pulsen på releaserna fram till dagens mer elektroniska toner.

10.20 Lene, Tomas, Mikaela och Malin Boka pass

Blondes have more fun(1h)

High/Low Bodytoning pass… Musik från året 1992 då Ingrid föddes och Cicci själv var 23 år!!! Kläder, pass och musik från det goda 90-talet! 90-tals kläder ett måste på detta pass!

11.30 Cicci & Ingrid Boka pass

Föreläsning med Jonas Colting(1h)

Träningshets eller vilohets?

13.00 Boka pass

Yoga för atletiker(45 min)

Vill du förbättra din löpstil, komma djupare i din knäböj eller helt enkelt bara bli starkare och smidigare? Då är detta klassen för dig!

14.45 Johanna Carlund Boka pass

Utomhus

Stavträning(45 min)

Träna inför skidsäsongen med oss på Onyx! Låt inte träningen bli lidande av den ofta avlägsna snön, vi har lösningen! Konditon och styrkepass mot skidåkning. Vi samlas vid Knalleporten 9:00 där vi gemensamt tar oss till Halénsbacken. Ta med stavgångs-stavar, för er som inte har egna finns det att låna.

09.00 Annelie Hidén Boka pass

Vita salen

Back to the 80’s(1h)

Kom och dansa loss med oss. Om du tycker om 80-talet, så är detta ett pass för dig. Här blandar vi dans, styrka och stretch till en härlig kombination! We’re so exitced!

10.15 Julia & Angelina Boka pass

Ashtangayoga(1h)

Under detta Ashtangapass fokuserar vi på rörelser och andning samtidigt som vi utvecklar vår styrka, smidighet och avslappning.

11.30 Emma H Boka pass

Latino Mix Solo(1h)

Här följer du din dansinstruktör och dansar solo (utan danspartner) till olika latinamerikanska rytmer som t.ex. kubansk Salsa, Merengue, Cumbia och Reggaeton.

14.45 Zin Guillermo Gutierrez Relé Boka pass

Cirkelsalen

Monkey Moves(1h)

Ett cirkelpass med fokus på balans, rörlighet och kroppskontroll. Övningarna kan anpassas efter var och ens förmåga så att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av passet. Inspiration till stationerna har hämtats från träningsvärldens alla hörn för att skapa en omväxlande och rolig mix.

09.00 Jonas A Boka pass

Box(1h)

Klassisk boxning där ni tränar er styrka, snabbhet och reflexer.

11.10 Erik Boka pass

Onyx Crazy Cirkel 60(1h)

Det ultimata cirkelpasset där ni kommer utmanas lika mycket fysiskt som psykiskt. Stefan sparar inte på krutet och inte ni heller, garanterat!

14.45 Stefan Boka pass

Spinningsalen

Cykel 60 genom tiderna(1h)

Under 60 min kommer Tony ta med er på en härligt utmanande resa genom 70- 80- & 90-talens bästa musik i ett rasande tempo.

09.15 Tony S Boka pass

Cykel 45 som på 90-talet(1h)

Här cyklar vi loss till riktiga eurodanceklassiker som E-type, Mikael Jackson och Corona. Fullt ös och hög igenkänningsfaktor. Vi tar er med på en resa tillbaka till 90 talets härliga musiktid. Nostalgi och högt tempo utlovas.

10.45 Marlene & Lisa Boka pass

WATT´s UP(1h)

En cykelklass som gör att du får en djupare förståelse för hur du kan använda de nya cyklarna och varför och hur du skall använda systemet. Cykelklassen är ett test: FTP test (din tröskeleffekt)

11.40 Kenneth Boka pass

Box 1

Onyx Crossfit Olympic(1h)

I denna workshop går vi igenom tekniken för de olika olympiska lyften och vad som är viktigt att tänka på. Passet avslutas med en wod där deltagarna får använda sina nya kunskaper.

09.00 Jepson, Emil & Gustav Boka pass

Mobility Madness(1h)

En god mobilitet leder till bättre positioner, energieffektivare rörelser och framförallt minskad skaderisk. På detta pass får ni en mix av dynamisk och statisk stretch där rörlighet genom rörelse ligger i fokus.

10:45 Jonas A Boka pass

Ladies gone bad(1h)

Ett klassiskt och riktigt roligt teampass där flera av CrossFitens benchmark-ladies slagits samman och spårat ur…

14.45 Hanna & Jepson Boka pass

Box 2

TRX Blast(1h)

Med hjälp av en rem med två handtag använder du din egen kroppstyngd och gravitation för olika träningsmoment. Beroende på din kropps lutning eller position i förhållande till golvet så kan du öka/minska belastningen. En stor bonus är att bålstabiliteten tränas i alla övningar. Du blir snabbt starkare, smidigare och får bättre balans.

11.40 Marlene & Lisa Boka pass

Prova på-MMA – 90(1h)

Under denna introduktionsklass till MMA svaras det på frågan: Vad är MMA? Ni kommer bland annat gå igenom olika tekniker, grepp och lås. Ett fullspäckat pass där teori blandas med praktiska moment. Med instruktörer som dessa är detta ett tillfälle ni inte vill missa!

09.30 Kevin & Emma Boka pass