Toppform med Almir

Denna kurs är för dig som idag har träning som en stor del av livet och känner för att utmana dig själv ännu mer. Detta kommer att pusha dig till din absoluta maxgräns och förhoppningsvis ge dig nya träningsrutiner och mer motivation.

Kursens syfte är att göra dig mer atletisk, det vill säga starkare, mer uthållig och rörligare – oavsett vilken träningsform du har föredragit innan. Kanske går du alltid på ett och samma pass så som X-fit, spinning, bodypump eller ren styrketräning på gym?

”Toppform” kommer under dessa fem veckor tillföra ännu mer och utmana dina gränser och få dig våga testa nya träningsformer. Kursen erbjuder dig utmanande och roliga pass tre gånger i veckan bestående av bland annat konditionspass, styrkepass och rörlighetspass. Du och din prestation och dina resultat är i fokus.

Kursen kommer att inledas med en invägning på en tanitavåg samt ett styrke- och konditionstest. Sedan fortsätter vi med olika slags träningsformer och kursen kommer även att innehålla en föreläsning – ”Viktigaste kosttillskotten för hälsa och prestation” av Erik från Pouri (PurePharma). Kursen avslutas med en grym träningsdag (antagligen på annan ort). Mer information om detta kommer 12e januari.

Kursstart: 4 februari
Kursperiod: 4 februari – 9 mars
Antal kurstillfällen: 15 st á 75 min
Träningspass per vecka: 3 st

Måndagar 19:15
Fredagar 16:45
Söndagar 10:00

Max antal platser: 30 st

Anmälan


ONYX-medlemIcke ONYX-medlem

Kursledare

Kursledare Almir Avdic

Almir Avdic