Tel: 0761-192777

Mail: christian@onyx.se

CHRISTIAN WASSMAN

Jag är en träningskille som har erfarenhet ifrån lagidrott och gymträning. Jag vill hjälpa dig att hitta din glöd och passion till träningen. Då är det viktigt att vi tillsammans hittar något som passar just dig och dina behov. Träning ska inte kännas som ett måste, utan det ska vara något som du tycker är kul. Något som är kul fortsätter man oftast med..

LIC.PERSONLIG TRÄNARE.

För mig som PT är det väldigt viktigt att ha en helhetssyn på hälsan. Därför inriktar jag mig inte enbart på själva träningen, utan det är också viktigt för mig att du får ett kostupplägg och hjälp med att få in en hälsosammare livsstil i vardagspusslet. Det är inte alltid lätt att hinna och orka med alla måsten och samtidigt ta hand om sig själv. Vid en konsultation med mig, (vilket är gratis), så går vi tillsammans igenom den bästa strategin för just dig för att nå dina mål med ett hälsosammare JAG. Du får det du betalar för!

Träning är inte enbart för de som är oerfarna, utan även Er atleter där ute. Ibland kör man fast i sin träning och får inte de resultat man önskar sig eller behöver finjustera tekniken i vissa övningar, ect..

Det är bara att höra av sig för en konsultation!