Personlig tränare

kajsa 

Kajsa Andersson

Träning ska ge energi, inte ta.

Jag har en tydlig idé om hur du lyckas med din träning: Träning ska vara enkelt och roligt med realistiska målsättningar utifrån din livssituation. Blir träningen ett måste bland andra måsten kommer resultaten att utebli. Träningens viktigaste uppgift är att ge livslust, energi och skapa harmoni.

Hitta rätt balans.

Utifrån en helhet identifierar vi dina styrkor, svagheter och fysiska förutsättningar. Därefter analyserar vi hur du kan nå optimala resultat genom rätt träning och naturlig kost. På så vis stärker vi upp svagheter och utvecklar styrkor för att uppnå en balanserad helhet.

Funktionell träning.

Att kunna röra sig naturligt och smärtfritt i vardagen är högsta prioritet. Funktionell träning handlar om att stärka kroppen inifrån och ut. Genom att skapa stabilitet, styrka, rörlighet och balans får du bättre hållning som i sin tur leder till minskad belastning på leder, ligament och muskulatur.

Utifrån dina förutsättningar.

Ditt individuella träningsprogram sätter vi samman med fokus på dina mål och vilken typ av träning du föredrar och behöver. Tycker du om löpning hittar vi varierade träningsformer som gör dig till en starkare löpare. Behöver du fokusera på styrka och stabilitet lägger vi vikten där. Huvudsaken är att du känner dig bekväm, motiverad och inspirerad.

Kosten, kroppens bränsle.

Kroppen behöver bästa bränslet för att kunna prestera och fungera optimalt, därför förespråkar jag mat som är hel, naturlig och oprocessad samt har högt näringsinnehåll. Mina kostrekommendationer är alltid fria från gluten och socker. Nyttigt, enkelt och gott!

Utbildningar

Leg Sjuksköterska
Lic Personlig tränare The Academy
Dipl Kostrådgivare Pauluns näringscenter
Lic Funktionell tränare The Academy
Core instruktör The Academy
Mamma/barn instruktör The Academy
Lic functional moves instruktör The Academy
Kost och prestation, Pauluns Näringscenter
ViPR Concept

  

Kontakt

Tel: 0733-867779
E-post: kajsa@onyx.se