Personlig tränare

Kontakt

Tel: 0702-267844
Mail: lisa@onyx.se

Lisa Cras

Lic. personlig tränare

Hälsa för mig handlar om balans. Genom att kombinera bra kost med träning, vila och en positiv inre dialog skapar vi de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och sunt liv. Som småbarnsmamma vet jag att tiden ibland kan vara ett hinder men genom att avsätta ett par timmar i veckan kan jag garantera att du får mer kvalitetstid med familjen samt alla andra hälsofördelar som träningen medför. Vi har bara en kropp så det är viktigt att ta hand om den!
Jag tror att många vet hur de ska träna och äta, den största utmaningen som jag ser det ligger i förändringsprocessen, detta tycker jag är otroligt intressant och vill gärna dela med mig av min kunskap och erfarenhet.

Som tidigare nämnt bör vi skapa balans för att må bra men vad är då balans?
Enkelt förklarat kan det liknas vid ett bord där vi behöver fyra ben för att få stabilitet.
Alla ben har en funktion och är lika viktiga. Dessa är:

Kosten

Är en stor del av träningsresultaten så därför lägger jag mycket fokus kring den, analyserar och utvärderar dina kostvanor samt kollar på vad vi kan förbättra. Jag tror på långsiktighet för att få ett bestående resultat samt att det ska vara enkelt!

Träning

Utifrån dina önskemål skräddarsyr vi ett träningsupplägg efter din erfarenhet, ambitionsnivå och förutsättning.Det viktiga är att träningen är rolig och givande. Vi gör olika tester för att se mätbara resultat och för att du som kund ska få motivation.

Återhämtning

Vikten av att vila. Det är under vilan vi får våra resultat! sömnen är viktig men också att stanna upp i vardagen och vara här och nu sk. mindfull. Detta gör att vi förbättrar våra förutsättnigar att ta till oss träning och näring bättre och kropp och själ kommer i balans.

Vårt inre

Vår syn på oss själva och vår upplevelse av det somn händer, hur vi tolkar olika situvationer. Har vi en positiv inre dialog är chansen att lyckas mycket större, därför jobbar vi mycket med mental träning och målbilder. Vi måste vilja och tro på oss själva för att åstadkomma en förändring.

Välj glädje och lev livet fullt ut!