PT-grupp med Mia

Mitt fokus ligger på träning för människan. För dig som vill ta träningen till en ny nivå.

Träna dig smärtfri. Hur många idag går runt med smärta? Tränar med smärta? Får mer smärta av träningen? Vad gick fel? Jag har nycklarna till en smärtfri och stark kropp genom träningen.

Jag vill hjälpa dig att stärka upp obalanser. När grunderna är satta så är utvecklingspotentialen stor. De klienter som anlitar mig vet vad jag står för och är redo att ta steget mot framtidens träning. Vältränad är inte samma sak som balanserad. Mitt fokus ligger på mänsklig funktion.

Efter att ha sett människor röra sig framför mina ögon i snart 30 år har jag fått en stor förståelse för mänsklig biomekanik. Hoppas att du är redo att ta nästa steg mot en välmående och balanserad kropp.

PT: Mia Smith
Pris: 1895/ person ( ord pris 2,600 kr)
Antal gånger 8 st, varje tillfälle är 60 min.
Tider: Onsdag 06.00, söndag 10.00
Plats: Knalleporten

Kursstart
11/1 2017

Tillfällen

11/1

15/1

22/1

25/1

29/1

1/2

5/2

8/2

Anmäl dig nu

Anmäl dig nu
  1. *
  2. *
  3. *