Samarbetspartners

Vill ditt företag bli en utav våra partners? Vi är i dagsläget över 4 000 kunder som du har möjlighet att nå med ditt budskap.Välkommen att höra av er till almir@onyx.se.

IF Elfsborg Café Viskan
 Glasögonmäster  
Glasögonmäster Intersport
partner-borasbasket
Norrby IF  Borås Basket

Crossfit-sponsorer

Cernera Fastigheter utvecklar ytor för bostäder, kontor och handel. Det gör vi genom såväl uthyrning av kommersiella lokaler och studentlägenheter som genom utveckling av bostäder och andra projekt. Därför söker vi aktivt efter såväl kommersiella fastigheter som tomter och byggrätter med attraktiva lägen.

Viskan strävar ständigt för att vara en viktig del av Borås, en plats dit invånarna kan finna en plats oavsett tid på dygnet där målet är att invånarna kommer fortsätta vara en del av den fantastiska atmosfären på Viskan!

HJ-inredningstjänst AB är ett byggföretag med stor bredd – vi utför alla typer av byggarbeten åt kunder i Sjuhärad men erbjuder också ett brett utbud av byggmaterial och stenprodukter

Genom ett brett nätverk av kompetens hjälper MPB Invest dig som en extern resurs i företagets olika skeden. Vi går in i exekutiv ledningsposition i interimsituationer eller förändringsprocesser. Som inhyrd i ledningsposition eller som konsult är vi en strategisk resurs med expertkunskap. MPB Invest åtar sig även styrelseuppdrag.

Med erfarenhet från stora strategibyråer, små kommunikationsbyråer, egna reklambyråer och kundsidan. Med senior kunskap och kompetens, ung drivkraft och koll på framtidens media. Alla med lusten och viljan att göra något nytt.

Som ett av Borås äldsta VVS-företag är vi måna om våra kunder. Vi sätter dig som kund i fokus oavsett om du är proffsbeställare eller privatkund. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi har idag 40 anställda varav 33 är montörer. Vårt arbetsområde är för det mesta Borås med omnejd!

Fitnessbutiken har funnits online sedan 1999 och drivs av övertygelsen att träning och en sund livsstil är avgörande för en bättre hälsa, och därav en högre livskvalitet för individen. Intresset för vad kosttillskott kan göra för hälsan bara ökar. Fitnessbutiken tycker det är viktigt att kunna erbjuda ett attraktivt och välkänt sortiment av produkter.

Intersport, ett av Sveriges mest kända varumärken, bildades 1961 och har 54 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. I Sverige har INTERSPORT ett brett butiksnät med runt 150 butiker och oerhört duktiga medarbetare som brinner för sport och träning.

Always online, alltid. Nästan oavsett verksamhet krävs idag en IT-struktur som möjliggör åtkomlighet och uppkoppling var du än befinner dig. Och när du vill. Säkert kräver verksamheten även säkra serverlösningar. Dessutom är innovationstakten idag så hög att det är dyrt att själv hantera IT-drift och struktur. Då är det tryggt med en aktör som erbjuder allt detta med stor erfarenhet och personlig service.

I över 40 år har vi tillhandahållit ett brett utbud av tryckeritjänster med den senaste tekniken som säkerställer kvalitet, flexibilitet samt ger snabba leveranser.