Yoga 10 gånger

Ashtangayoga är en fysisk och dynamisk form av yoga. Rörelserna genomförs i takt med andetaget. Rörelserna följer ett särskilt mönster och är uppbyggda för att stärka kroppen där den befinner sig för tillfället. Ashtangayogan är individuell och praktiseras utefter egna förutsättningar.

Kursen passar både vana yogautövare och nybörjare.

Klasserna genomförs barfota i mjuka kläder.

Startdatum: 31 januari

Tio kurstillfällen, onsdagar kl 19:20 på Knalleporten.

Anmälan


ONYX-medlemIcke ONYX-medlem

Kursledare

Bild på kursledaren Emma Holström

Emma Holström

Jag är född och uppvuxen i Värmland. Sedan jag var mycket liten har träning varit en stor del av mitt liv. Nu arbetar jag som gymnasielärare i Matematik och Idrott & Hälsa. Jag har tre barn som är 19, 17 och 10 år gamla. Har under de 5 senaste åren ägnat mig åt Ashtangayoga.