Bock Onyx blir STC - Välkommen till Sveriges bästa träning

Coronainformation

Liksom många andra följer vi utvecklingen av Coronaviruset. Vår ambition är att hålla öppet så länge vi har möjlighet och känner oss trygga i hur vi hanterar Corona-spridningen. Vi har övervägt att stänga men väljer tills vidare att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller därför våra anläggningar fortsatt öppna.

Regeringen har nu beslutat att införa en gräns på att sammankomster får vara för max 50 personer. Gym räknas inte in i detta men självklart tar vi vårt ansvar och har därför vidtagit nedan åtgärder.

Vi uppskattar om ni tänker extra mycket på handhygien innan och under era träningspass och gör rent efter er. Är du det minsta osäker eller har influensasymptom – låt kroppen få vila från gymmet och visa hänsyn till dina träningskompisar genom att stanna hemma.

Tillsvidare är vi extra noga med att desinfektera alla ytor som många personer tar i (ex. gymutrustning, räcken och handtag) vilket kan medföra att vi inte hinner städa övriga ytor i samma utsträckning – vi hoppas ni har överseende med lite damm i hörnen under en period. Vi har handsprit utställt på alla anläggningar och jobbar intensivt för att säkerställa att vi kommer att ha tillgång till de mängder desinfektionsmedel vi behöver även framöver.

Vi har begränsat antalet deltagare på passen för att skapa möjlighet till större utrymme mellan deltagarna. Finns det möjlighet att dela ett pass i två grupper kommer vi göra det.

Vi kommer inför varje pass tvätta rent alla delar man tar i på den utrustning som används under respektive pass. För allas hänsyn uppmanar vi er att tvätta händerna innan ni börjar passet.

På de pass där man delar utrustning har vi ändrat utförandet av passet så man i så liten utsträckning som möjligt delar utrustning mellan deltagarna.

Vi bevakar naturligtvis utvecklingen och vi vill försäkra dig om att vi gör allt vi kan för att minimera smittorisken på våra anläggningar så dessa förhållningsregler gäller hos oss;

  • Använd handsprit, vi tillhandahåller detta i möjligaste mån men det är en bristvara så ta gärna med egen om du kan.
  • Tvätta händerna i minst 20 sekunder innan du tränar
  • Undvik att röra vid ögon, näsa och mun med otvättade händer
  • Vid nysning, täck för munnen med papper som du sedan direkt slänger
    Rengör och desinfektera områden du vidrört på utrustningen
  • Om du har besökt riskområden nyligen eller en familjemedlem till dig visar symptom ber vi dig att avvakta med ett besök hos oss i 14 dagar.
  • Stanna hemma om du är sjuk

Tack för att du hjälper oss att minimera smittspridningen.

Ses vi på gymmet idag?

2020-09-25
Centrum Dygnet runt
Knalleland 06.00 - 19.30
Knalleporten 05.00 - 19.30
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.