Bock Öppet alla dagar
Bock Över 165 pass i veckan
Bock Tre anläggningar
CrossFit Onyx

Crossfit – tufft och roligt

Träna tillsammans. Tävla med dig själv.

För dig som är nyfiken och öppensinnad. Som har modet att misslyckas men visdomen att lära. Som gillar att ha kul och samtidigt vill få ut mesta möjliga av din träning. Med Crossfit Onyx utgår du alltid ifrån din egen fysiska förmåga och anpassar passet efter din egen kondition och styrka. Du får känna av gemenskapen i en grupp som alltid tränar tillsammans. Alltid peppar och stöttar varandra. Oavsett ålder, kön eller prestationsnivå.

Bock

Tre boxar på 600 kvm

Bock

Passar alla nivåer

Bock

15 pass/vecka

Bli CrossFitmedlem

Har du gått vår introkurs eller är du van crossfitutövare sedan tidigare? Då är du välkommen att bli crossfitmedlem hos oss.

För att bli CrossFit-medlem måste du ha medlemskap hos Onyx. Priset är per månad. Ingen bindningstid. Två månaders uppsägningstid.

Anmäl dig till vår introkurs!

I vår kurs Crossfit Intro lär vi ut den kunskap och de moment du behöver föra att ta din träningsnivå ytterligare ett steg. Tillsammans tränar vi övningar som styrkelyft, olympiska lyft och gymnastik som är grundpelare för crossfitmetodiken.

Anmäl dig till vår Intro-kurs via receptionen eller gustav@onyx.se.

När du gått vår introkurs kan du bli crossfitmedlem hos oss. Kontakta gustav@onyx.se om du har frågor eller vill bli medlem.

We love CrossFit

Ses vi på gymmet idag?

2019-11-15
Centrum 05.00 - 22.00
Knalleland 06.00 - 19.00
Knalleporten 06.00 - 19.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.