Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS FÖR OSS ATT FÅ PRESENTERA ONYX NYA KONCEPT!

VAD INNEBÄR ONYX 3.0?

Onyx har alltid legat i framkant och nu är det dags att ta ytterligare ett steg! Vi har under många månader vridit och vänt på vad hur vi gör en förbättring och landade i att en konceptualisering och ett tydliggörande är rätt väg att gå.

Inspirationsresorna har vart många, dialoger med personal och möten med proffs likaså. Vi gör en helhjärtad satsning och vi tror på detta ända in i själen.

Vi förlänger det Onyx vi redan har idag. Vi tar alltså inte bort någon typ av träning, utan fortsätter att vara för alla. Det vi istället valt att göra är att förlänga och fördjupa våra koncept.

Vi ser fram emot en magisk resa tillsammans med alla befintliga och nya Onyxare!

VAD INNEBÄR KONCEPTEN?

Onyx erbjudande kommer att innehålla sju koncept: Onyx light och Onyx Heavy som är våra två gymkoncept, samt Onyx hiit, Onyx ride och Onyx zen som är våra tre gruppträningskoncept.  Sist, men inte minst, har vi ytterligare två koncept som vi kallar Onyx life och Onyx care. Läs mer om de olika koncepten nedan.

VAD INNEBÄR ONYX LIGHT?

Tycker du om att springa på bandet som uppvärmning för att sedan köra ett eget pass på gymmet? Kanske kör du ett helkroppspass med hjälp av en vår cable-cross, en pilatesboll och en viktplatta. Då kommer du trivs i vårt light-koncept.

Onyx light finns för dig som gillar att träna på gymmet, men som inte vill plocka fram den tyngsta skivstången och sätta personligt rekord i marklyft. Inom Onyx light gymmar vi, men vi fokuserar också på vår rörlighet och på att få till en funktionell träning. Onyx light är ett av våra två renodlade gymkoncept.

VAD INNEBÄR ONYX HEAVY?

Sugen på att slå personbästa i marklyft idag igen? Uppvärmning med en boxsäck? Kanske fokuserar du på armar idag för att imorgon lägga allt krut på dina ben? Shaken har du med i handen och gärna tung musik i lurarna. Känner du igen dig? Då kommer du trivas i vårt heavy-koncept.

Onyx heavy finns för dig som är dedikerad till din styrketräning. Fokus ligger på att bli stark. Möjligheten att träna olika delar av kroppen på olika dagar står i centrum. Självklart finns det här också speglar med riktigt bra ljus. Onyx heavy är ett av våra två renodlade gymkoncept.

VAD INNEBÄR ONYX HIIT?

Tycker du om våra x-fit och cirkelpass? Varvar du med ett bodypump och ett corepass då och då? Inom Onyx hiit återfinner du dessa favoriter. Oroa dig inte – vi tar inte bort några av våra pass. Däremot kommer du hitta flera nyheter på gruppträningssidan under konceptet hiit.

Inom Onyx hiit svettas vi, vi tar hjälp av faktumet att vi tränar i grupp, vi når mållinjen på varje pass tillsammans. Onyx hiit är ett av våra tre renodlade gruppträningskoncept.

VAD INNEBÄR ONYX RIDE?

Har du cykelskorna stående i hallen så att du aldrig ska glömma? Älskar du känslan av hur du närmar dig gränsen till mjölksyra i dina ben men hur du samtidigt lyckas hålla kontrollen? Då kommer du stormtrivs inom Onyx ride.

Onyx ride innebär allt du kan göra på en cykel. Vi erbjuder idag både Activio och watt vilket vi självklart kommer fortsätta med. Men vi kommer även addera nytänkande klasser på cykel under vårt ride-koncept. Onyx ride är ett av tre renodlade gruppträningskoncept.

VAD INNEBÄR ONYX ZEN?

Andas in, sträck upp händerna till taket, andas ut. Andas genom näsan. Inom Onyx zen hittar du all typ av träning som har med kopplingar till yoga, mindfulness och andning.

Vi bygger vidare på den yoga vi redan har idag men tar oss ytterligare ett steg genom att fördjupa oss inom vissa typer av yoga. Inom Onyx zen kommer du kunna hitta former så som yinyoga, vinyasayoga och ashtangayoga. Du kommer också hitta kortare klasser i andningsteknik. Vi vill ge dig verktyg att komplettera din tuffare träning med, också verktyg att hantera en stressig vardag. Onyx zen är ett av tre renodlade gruppträningskoncept.

VAD INNEBÄR ONYX LIFE?

Vårt life-koncept är speciellt utformat för både våra äldre men också våra yngre. På dagtid kommer du hitta gymutrustning och träning som är anpassad för den som vill träna lite lugnare, och också våra äldre. Vi vet dessutom att man gärna vill sitta ner och ta en kopp kaffe efter ett träningspass på life och självklart kommer vi erbjuda detta.

All vår barnträning flyttar också in under konceptet Onyx life. Som förälder kan du passa på att träna samtidigt som ditt barn, men vi kommer också erbjuda dig en lounge där du hittare laddare till både mobil och dator, samt självklart även kaffe. Onyx life är ett blandkoncept.

NÄR LANSERAS DE NYA KONCEPTEN?

Konceptualiseringen har vi jobbat med i flera månader, och vi har äntligen börjat bygga om för att anpassa våra lokaler för att kunna erbjuda så nischade och träffsäkra koncept som möjligt. Koncepten kommer delvis att rymmas i befintliga lokaler, men på vissa bitar behöver vi bygga ut.

Ombyggnationen har redan satt igång och vissa etapper är redan klara. Ordinarie verksamhet kommer att löpa på som vanligt under hela perioden.

Lansering av alla koncept och nya träningsformer är planerad till mars 2020. Stay tuned!

Ses vi på gymmet idag?

2020-07-04
Centrum Dygnet runt
Knalleland Stängt för ombyggnation
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.