Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Toppform

med Almir och Moa

Årets julklapp

Ge bort träning och hälsa till nära och kära i julklapp

God hälsa, mer energi, en frisk kropp och ett långt liv står överst på mångas önskelistor. Och inte bara inför jul utan året om. Så enligt oss är träning och hälsa bland det finaste du kan ge någon och det borde därför hyllas som årets julklapp – varje år. Välj bland massa fina erbjudanden på gymkort, olika kurser, personlig träning och kosttillskott från Puori.

God Jul önskar vi på Onyx!

Terminskort ungdom 13–17 år

Tillgång till gym och gruppträning. Gäller på alla tre anläggningar. Startavgift à 195kr tillkommer om du inte haft terminskort under hösten. Gäller ungdomar med förälder som tränar på Onyx. Alternativ för dig som inte har förälder på Onyx är ungdomskortet från 15 år, 299 kr/månad. Köps på en av våra tre anläggningar.

Klippkort 10 gånger

Tillgång till gym och gruppträning. Gäller på alla tre anläggningar. Giltigt i 12 månader. Köps på en av våra anläggningar.

Personlig träning 3 pass

PT-träning med Ahmo. Klippkort för tre pass à 1 h. Finns i ett begränsat antal. Köps på en av våra tre anläggningar.

Ses vi på gymmet idag?

2020-07-05
Centrum Dygnet runt
Knalleland Stängt för ombyggnation
Knalleporten 10.00 - 18.30
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.