Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Onyx CROSS kids/teens/family

Gillar ditt barn en varierande och utmanade träningsform med mycket glädje så är Onyx cross kidz/teens/family det perfekta valet. Här tränar vi barnens kondition, styrka, rörlighet och balans i grupp.

I vår family-grupp tränar vi team av förälder+barn. En bokning avser ett barn samt en förälder.

Kreditkort
895 kr
Kartmarkör
Armbåga
Upprepa
12 gånger
Kalender
Vecka 3

Ny lokal för vårterminen 2020!

Under vårterminen 2020 kommer vi bedriva all barnverksamhet i tillfälliga lokaler på Armbåga. Under våren kommer vi att bygga om befintliga anläggningar för en ännu bättre upplevelse för våra minsta till hösten 2020.

Armbåga hittar du mittemot ishallen i Borås, ca. 1-2 minuter med bil från Onyx Knalleporten. Gratis parkeringsplatser finns precis utanför entrén. Anläggningen kommer vara dedikerad till våra barn, det kommer även alltid att finns en värd/värdinna på plats utöver våra lärare. För dig som förälder kommer vi erbjuda kaffe och en mysig lounge.

Mer info och vägbeskrivning till Armbåga hittar du här; https://cernera.se/fastigheter/armbaga/

 

Övrig info:

Lov: Sport- och påsklov

Första veckan på terminen är en prova-på-vecka. Observera att du måste ha en bekräftad bokning även för denna veckan. Om du önskar avboka din plats måste detta göras till bokning@onyx.se senast söndag vecka 36. Om inte avbokning sker debiteras du fullt belopp.

Du vet väl om att du som bokar in ditt barn på fler än en kurs får halva priset på den andra! Gäller endast dans+dans eller cross+cross. För att ta del av rabatten behöver du göra din bokning manuellt via bokning@onyx.se.

Om du önskar betala med faktura behöver du boka dig manuellt via bokning@onyx.se eller via receptionen.

För att boka en reservplats när de ordinarie platserna är fyllda, kontakta oss på bokning@onyx.se.

Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta info@onyx.se.

#bringitonyx

Laddar…

Ses vi på gymmet idag?

2020-04-04
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.