Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Kurs för dig som spelar padel

Kalender
27 feb
Smiley
Ahmo Kozaric
Kartmarkör
Knalleporten
Kreditkort
999 kr

En kurs för dig som vill utveckla och förbättra dina prestationer inom padeltennis.

Padel är en fartfylld och rolig aktivitet där det gäller att vara explosiv och snabb – vilket kan leda till skador om man inte är försiktig. Kursen fokuserar på att ge dig rätt förutsättningar genom att träna upp din stabilitet, styrka och snabbhet vilket förebygger skador och ökar prestationsförmågan. Under fyra tillfällen träffas vi tillsammans på Onyx Knalleporten med målsättningen att du ska få ut maximalt av ditt spel.

 

Kursen avser att utveckla ditt padelspelande och bör ses som ett komplement till din ordinarie padelträning. Varmt välkommen att utvecklas inom världens snabbast växande sport!

Kursstart: torsdag 27 februari kl 17.00 på ONYX Knalleporten

Antal tillfällen: 4 

Träffar: torsdagar 17.00-18.00

Pris: 999 kr

 

Boka och betala direkt här via hemsidan. Om du hellre vill betala med faktura behöver du boka via någon av våra receptioner eller kontakta oss på 033-20 90 80.

Även icke-medlemmar är så klart välkomna!

#getyourpadelON

Laddar…

Ses vi på gymmet idag?

2020-04-04
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.