Bock Öppet alla dagar
Bock Över 165 pass i veckan
Bock Tre anläggningar
Onyx Toppform

Toppform med Almir och Moa

Starta det nya året med träning på bästa sätt! Toppform med Almir & Moa går in i sitt 2:a år nu med ny inspiration och härliga träningspass. Kursen är begränsad till max 16st deltagare med 2st instruktörer som ser till att dina kommande 4 veckor gör dig starkare och hjälper dig på vägen till dina mål.

Kreditkort
1 495 kr
Kartmarkör
Knalleporten
Smiley
Almir & Moa
Upprepa
12 gånger
Kalender
Start 27 januari

Kursens mål är att pusha dig till din absoluta maxgräns, inspirera till nya träningsrutiner och ny motivation. Syftet ligger i att göra dig mer atletisk – det vill säga starkare, mer uthållig och rörligare – oavsett hur du tränat hittills. Du och din prestation är vårt fokus. Och förutom all träning kommer du framförallt ha roligt med oss och dina nya Onyx-vänner!

På måndagar träffas vi 19.15 för styrkepass och högintensiv träning, på fredagar 17.15 för ett längre högintensivt pass och på söndagar delar vi upp oss i två grupper, max 8 personer per grupp, och ses 08.30 för gym.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta almir@onyx.se.

Laddar…

Ses vi på gymmet idag?

2019-03-22
Centrum 05.00 - 22.00
Knalleland 06.00 - 19.00
Knalleporten 06.00 - 19.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.