Bock Öppet alla dagar
Bock Över 165 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Jobba på Onyx

Vi söker alltid efter nya stjärnor som älskar att möta människor, att sprida glädje, och som är proffsiga och välorganiserade.

Instruktör

Drivs du av att se andra uppnå resultat och personliga mål? Vill du maximera din fulla potential samtidigt som du har kul på jobbet? Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Receptionist

Gillar du att hantera många varierade uppgifter på en och samma gång? Är du serviceinriktad, stresstålig och välorganiserad? Mejla personligt brev och cv till oss på ansokan@onyx.se så hör vi av oss. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år.

Personlig tränare

Brinner du för att motivera andra att komma i sitt livs form eller få tillbaka motivationen för träning? Vill du hjälpa människor att sätta sina personliga mål och nå dem? Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Spontanansökan

Älskar du träning och hälsa- och gillar du att jobba med människor? Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Ses vi på gymmet idag?

2019-10-18
Centrum 05.00 - 22.00
Knalleland 06.00 - 19.00
Knalleporten 06.00 - 19.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.