Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Jobba på Onyx

Vi söker alltid efter nya stjärnor som älskar att möta människor, att sprida glädje, och som är proffsiga och välorganiserade.

Serviceminded med glimten i ögat?

Vi söker en vikarierande receptionist.

Vår Ebba lämnar oss för en säsong på skidor i Åre och vi söker efter dig som under denna perioden vill vikariera för henne som receptionist. Tjänsten är på heltid och förlagd både dag- och kvällstid, samt vardagar och helger.

Du behöver inte lyfta tyngst på gymmet eller springa milen snabbast – däremot behöver du klara av att hålla fokus och ha en härlig attityd även i stressade situationer. I din roll som receptionist kommer du att vara ansiktet utåt för ONYX och vara den som möter både befintliga och nya medlemmar. Du kommer jobba med försäljning av kort men också med att lotsa in medlemmar i träningens magiska värld. I jobbet ingår också att se till att anläggningen alltid hålls ren och fräsch, vi värderar också att du tar egna initiativ och är en doer.

Vikariatet sträcker sig tom. 30 april 2020 med chans till förlängning. Du behöver kunna börja omgående.

Urval sker löpande.

Skicka din ansökan till ansokan@onyx.se.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta sandra@onyx.se

Vi ses på gymmet!

Instruktör

Drivs du av att se andra uppnå resultat och personliga mål? Vill du maximera din fulla potential samtidigt som du har kul på jobbet? Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Receptionist

Gillar du att hantera många varierade uppgifter på en och samma gång? Är du serviceinriktad, stresstålig och välorganiserad? Mejla personligt brev och cv till oss på ansokan@onyx.se så hör vi av oss. Vi ser gärna att du har fyllt 18 år.

Personlig tränare

Brinner du för att motivera andra att komma i sitt livs form eller få tillbaka motivationen för träning? Vill du hjälpa människor att sätta sina personliga mål och nå dem? Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Spontanansökan

Älskar du träning och hälsa- och gillar du att jobba med människor? Vi söker kontinuerligt nya medarbetare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Mejla personligt brev och cv till ansokan@onyx.se.

Ses vi på gymmet idag?

2020-04-04
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.