Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Q/A – vår resa och vart vi ska

För att läsa om vad nya ONYX innebär, historian bakom samt vägen vi har utstakad framför oss klicka här. Nedan är en levande Q/A där vi samlar frågor som vi får in. Har du en fråga som du önskar att vi besvarar? Maila in den till enter@onyx.se så ska vi göra vårt bästa för att besvara den så bra som möjligt.

 

Kommer mitt medlemskap bli dyrare?

Nej, vi ändrar inte priser för någon av våra befintliga kunder. Däremot har vi en ny prislista i vilken nya kunder hamnar. Du som redan är medlem får alltså behålla ditt pris under tiden du är medlem – om du väljer att säga upp dig och sedan vill bli medlem igen så hamnar du i den nya prislistan. Denna hittar du under ”bli medlem” ovan.

 

Kommer ni ta bort min favoritklass?

Nej, vi tar inte bort några klasser alls. Du som har en fast rutin som du vill hålla vid kommer kunna fortsätta göra detta. En del i konceptualiseringen var att flytta alla klasser från Centrum till Knalleporten och det är gjort, bortsett från enstaka klasser som kommer flyttas inom kort.

 

Jag har sett att det finns nya salar på Knalleporten, vad är det?

Det stämmer! På Knalleporten har vi tre nya salar. Du hittar dessa till vänster innan Svarta salen. Salarna heter HIIT-1, HIIT-2 och RIDE.

I HIIT-1 kommer våra två nya konceptpass ONYX INTENSE och ONYX KNOCKOUT att finnas. Mer info om klasserna nedan. Salen är utrustad med 8 nya performance-band från amerikanska Woodway, hantlar från svenska Eleiko och fullstora box-säckar. Vi har installera riktigt bra ljud- och ljussystem för att maximera upplevelsen.

I HIIT-2 kommer vårt nya konceptpass ONYX RESHAPE att finnas. Detta är vår sal med tuffast inredning. Salen har inte bara ljus i taket – även på väggarna. Vi har gått hela vägen för att skapa en helhetsupplevelse i denna salen. Allt från ljud, ljus till utrustning är genomtänkt.

I RIDE kör vi alla våra cykelklasser. Här har vi köpt in nya Bodybikes och vi har nu 48 cyklar, 2 projektorer och möjlighet att cykla med både Activio och watt – samtidigt. Vi har även här satsat på ett riktigt bra ljud- och ljussystem.

 

Vad är det för konceptpass som kommer finnas?

Vi börjar med att lansera tre konceptpass, framöver kommer det att dyka upp fler – vi vill alltid ligga i framkant. Samtliga konceptpass är 45 minuter.

ONYX INTENSE är ett pass där endast 16 deltagare är med och instruktören instruerar med headset, passet utförs i HIIT-1. Vi varvar intervaller på våra nya löparband med intervaller i form av högintensiv styrkeräning med hantlar och kroppsvikt på golvet. Du som testat på x-fit kommer känna igen dig i upplägget på golvet. Varje intervall är 6-10 minuter och du skiftar mellan löparband och golv. Passen är även för dig som inte gillar att springa, vi vågar påstå att detta är ett helt nytt att springa på. Passen är tuffa, svettiga och framförallt – en riktig genomkörare med utlovat resultat.

ONYX RESHAPE är ett pass där vi har max 16 deltagare. Passet utförs i HIIT-2. RESHAPE är en hybrid av styrketräning på gymmet och högintensiv träning, likt vår x-fit och cirkel. Vi använder oss at kroppsvikt, hantlar och kettlebells och framförallt så lyfter vi tungt. Detta passet går ut på att forma din kropp. Passen kommer uppdelade i LOWER BODY och UPPER BODY vilket gör att du enkelt kan planera din träning, du väljer pass efter vilken del av kroppen du vill fokusera på för dagen. Vi lägger mycket vikt vid teknik och varvar tyngre övningar med konditionsövningar.

ONYX KNOCKOUT är ett pass där vi har max 16 deltagare. Passet utförs i HIIT-1. Passet är en hybrid av box och x-fit/cirkel. Passet är uppdelat i intervaller om 4-8 minuter där du varvar mellan att boxas i olika kombinationer mot din säck och styrke- och konditionsövningar på golvet med kroppsvikt och hantlar. Med andra ord en riktig svettfest där endorfinerna flödar.

 

När kör konceptpassen igång?

ONYX INTENSE är igång sedan 25 april och kommer finns nu alla dagar i veckan, du hittar dessa direkt i appen. Passet är gratis för medlemmar till och med vecka 19, sedan behöver du lösa ett klippkort för att delta.

ONYX RESHAPE och ONYX KNOCKOUT lanseringsdatum dyker upp inom kort. Just nu filar vi på passuppläggen för att kunna leverera det absolut bästa möjliga. Stay tuned!

 

Hur gör jag om jag vill gå på ett konceptpass?

För att ta del av våra konceptpass behöver du ha ett speciellt klippkort utöver ditt medlemskap. Detta kommer du enkelt kunna köpa via hemsidan och i våra receptioner. Du behöver ha klippkortet för att kunna boka dig på klasserna. Klippet dras först när du stämplar in dig på passet på plats på anläggningen.

Ett klipp kostar 75 kr, ett 5-kort 375 kr och ett 10-kort 750 kr. Även du som har Centrum-, eller Knallelandskortet kan lösa ett klippkort eller enstaka klipp för att delta på våra konceptpass. I dagsläget har vi inte börjat sälja dessa men kommer göra det inom kort.

 

Vad händer med ONYX Centrum?

ONYX Centrum är anläggningen där allting började för drygt 20 år sedan. Här kommer konceptet HEAVY och till viss del LIGHT att finnas, läs mer om det via länken längst upp på denna sidan.

Vi har under de senaste månaderna haft mycket fokus på Knalleporten där ombyggnationen för de nya salarna varit. Vi kommer inom kort att lägga mer tid och energi på Centrum. Vi har satt ihop en konceptutvecklingsgrupp som tillsammans ser över hur vi kan förbättra gymmet och gym-träningen. Vi ska skapa det bästa, dygnet-runt-öppna gymmet i Borås!

 

Vad händer med ONYX Knalleland?

I Knalleland kommer konceptet LIFE att finnas. Här kommer vi utveckla vår barnträning som kommer flyttas hit till hösten 2020, även vår serniorträning kommer få sig ett uppsving och träning för dig som trivs bäst i en lugnare miljö.

Vi kommer inom kort att sätta igång denna processen för att ha ett nytt ONYX Knalleland redo att öppnas till hösten. Vår ambition är att hålla anläggningen öppen som vanligt så länge som möjligt, och stängd under några veckor under sommaren.

 

Har du fler frågor? Vi fyller på denna sida löpande, maila in din fråga till enter@onyx. se.

 

Vi ses på gymmet,

#enteronyx

Ses vi på gymmet idag?

2020-08-15
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.