Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Sponsormedlemskap

Samtidigt som du läser detta är det full fart på alla våra träningsanläggningar i Borås. Människor som kämpar, svettas och skrattar. Som har tagit ett beslut. En del är morgonpigga medan andra hellre tränar på lunchen eller sent på kvällen, antingen på gymmet eller på ett av våra gemensamma pass. Det spelar egentligen ingen roll vilken tid du tränar eller vilken träningsform du väljer. Det viktiga för oss är att alla medlemmar mår bra, trivs på Onyx och har kul tillsammans!

En stor anledning till att vi kan erbjuda Boråsarna rätt förutsättningar att nåsina träningsmål är sponsormedlemskapen. Som sponsor för Onyx bidrar du till att vi kan fortsätta växa och är en viktig del i vår framtida utveckling.

Vill du bli sponsor och bidra till att Onyx kan fortsätta vara Borås bästa gym?  Hör av dig till sandra@onyx.se så berättar vi mer!

Vi ses på Onyx!

ATT VARA SPONSOR FÖR ONYX INNEBÄR MÅNGA FÖRDELAR, SOM T EX:

Bock

Synlighet i våra kanaler

Bock

Exponering på våra anläggningar

Bock

Företagspass en gång/år med instruktör från Onyx.

Bock

…och mycket mer!

2019 års sponsorer

Ses vi på gymmet idag?

2020-08-15
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.