Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Träning för företag

Det lönar sig med friska medarbetare

Forskning visar att de som tränar regelbundet är gladare, friskare och presterar bättre på jobbet. Hos oss kan du välja om du vill boka en hel termin med en stående dag i veckan eller bara en rolig, personlig och fartfylld kick-off. Oavsett vilket så växer ni som team och stärker varandra.

Bock

Lägre sjukfrånvaro

Bock

Skräddarsydda pass

Bock

Stärkt teamkänsla

Anpassa efter ert företag

Friskvård för dina medarbetare är en investering. Vi skräddarsyr alla företagspass helt efter era önskemål där ni bland annat kan välja instruktör, typ av pass och längd på passen. Ni kan även boka oss för föreläsningar om kost och hälsa.

Vad kan vi göra för er? Fyll i formuläret här intill så kontaktar vi er med förslag på upplägg. Självklart är ni även alltid välkomna att ringa oss.

Offertförfrågan


Ses vi på gymmet idag?

2020-07-05
Centrum Dygnet runt
Knalleland Stängt för ombyggnation
Knalleporten 10.00 - 18.30
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.