Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Välkommen till våra tre gym

Kondition och styrka i inspirerande miljöer – på dina villkor

Är du morgonmänniskan som joggar före frukost, lunchtränaren som vill komma hem efter jobbet eller söndagsliraren som helst av allt spenderar en hel eftermiddag bland hantlar och maskiner? På någon av våra tre anläggningar – Centrum, Knalleporten och Knalleland – har du möjlighet att välja dag och tid efter ditt behov. Här hittar du fria vikter, skivstänger, kettlebells och maskiner för alla muskelgrupper. Det finns rymliga konditionsparker och stora ytor för funktionell träning.

Bock

Tre moderna anläggningar i Borås

Bock

Öppet alla dagar

Bock

Fler än 70 maskiner

Träna mitt i stan på Onyx Centrum

Bock

Öppet alla dagar året runt

Bock

Mer än 30 pass i veckan

Bock

Solarium

Bock

Bastu

Bock

1 minut från busstorget

Onyx Centrum är gymmet där allt en gång startade 1999. Här tränar du allt från cirkel och bodypump till Onyx Performance och yoga med våra duktiga instruktörer – eller på det välutrustade gymmet. Öppettiderna är generösa och du tränar från tidig morgon till sen kväll, årets alla dagar. Det centrumnära läget passar perfekt för dig som pluggar eller jobbar i stan och vill passa på att träna före eller direkt efter jobbet.

Träning för barn, ungdomar och vuxna på Onyx Knalleporten

Bock

Familjeanläggning

Bock

60 pass i veckan

Bock

Solarium och bastu

Bock

Sju gruppträningssalar

Bock

Gratis parkering utanför

Fördelat på tre våningar finns här allt du kan önska inom gruppträning och gym för hela familjen, föreningar och företag. Här hittar du våra mest populära pass som cirkel, X-fit, bodypump, cykel, zumba, yoga och mycket mer. Det nyrenoverade och utbyggda gymmet är välutrustat med toppmoderna maskiner och för barn och ungdomar har vi dans- och Onyx Performanceklasser. Vägg i vägg på Café Viskan kopplar du av med en god frukost, mixar dina egna smoothies eller äter en god lunch.

Träning och friskvård på Onyx Knalleland

Bock

Rehab

Bock

Sjukgymnastik

Bock

Bastu

Bock

Gratis parkering utanför

Hos Onyx Knalleland ligger fokus på hälsa och friskvård. Förutom gym och gruppträning finns här rehabilitering i form av sjukgymnastik, massage och akupunktur där du är i trygga händer hos våra legitimerade fysioterapeuter. Patientavgiften är 100 kronor per gång. På anläggningen erbjuder vi även olika typer av gruppträningspass, både ordinarie pass och med seniorinriktning.

Ses vi på gymmet idag?

2020-07-04
Centrum Dygnet runt
Knalleland Stängt för ombyggnation
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.