Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Rolig träning för barn och ungdomar

Full fart med Onyx dansskola och Cross kids/teens/family

Gillar ditt barn att dansa och röra sig till musik? Eller kanske att springa, hoppa och använda kroppen som främsta redskap? Välkommen till vår dansskola eller corss kidz/teens/family! Barnen delas in i olika grupper baserat på ålder och får på ett lekfullt sätt träna styrka, balans, koordination och rörlighet. Men framförallt får de uppleva glädjen i att röra på sig och ha kul tillsammans.

Nya lokaler

I år håller vi till på vår anläggning ONYX Knalleland som under sommaren 2020 genomgår en totalrenovering. Anläggningen kommer till hösten att vara helt anpassad efter vår barnverksamhet. Vi bygger nya salar och anpassar utrustningen efter just denna typen av träning. Vi bygger dessutom en splitterny lounge där du som förälder kan njuta av en gratiskaffe under tiden barnen tränar. Det finns självklart också möjlighet att genomföra din egen träning, på samma anläggning, under tiden som ditt barn tränar.

På vår dansskola och i våra cross-klasser tränar barnen individuellt medans vi i vår family-gruppar alltid tränar i team av förälder+barn.

Varmt välkommen,
#enteronyx

Bock

Passar alla barn och ungdomar i åldrarna 4–18

Bock

Utbildade instruktörer

Bock

Träffa nya kompisar

ONYX dansskola

ONYX cross kidz/teens

Ses vi på gymmet idag?

2020-07-05
Centrum Dygnet runt
Knalleland Stängt för ombyggnation
Knalleporten 10.00 - 18.30
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.