Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

Vi har stakat ut framtidens väg – och träning – redan idag!

I dagar och nätter, veckor och månader, har vi vridit och vänt på tanken hur vi ska kunna bli bättre och vassare för er – våra kunder. Träningsbranschen är i ständig utveckling med hög konkurrens och när vi började fundera var det ganska klart att vi måste tydliggöra vårt utbud och därmed skapa nya koncept.

Vi har många olika kunder med många olika önskemål och för att tillgodose dessa förstod vi behovet av att skapa tydliga koncept inom vilka alla kan hitta sina favoriter och på så vis få vad man önskar. Inom gruppträningen har vi tre tydliga grupperingar – allt inom högintensiv träning, cykelträning och yoga/mindfullness-träning. Inom gym såg vi två grupperingar; de som gillar det lite tuffare gymmet med fokus på att lyfta tungt och de som trivs bäst på det lite ljusare gymmet där funktionell träning står i centrum. Slutligen vet vi att vi har en stor grupp av barn och en stor grupp äldre, även personer som vill träna lite lugnare, så för dessa har vi skapat ett helt eget koncept.

Att vara bäst på alla koncept, på samma anläggning, blir sällan bra. Vi började därför samtidigt se över våra lokalers möjligheter för att avgöra var dessa olika koncept passar bäst in.

Med våra koncept klara började vi vidareutveckla varje grupp och först ut är konceptet HIIT med sina tre nya gruppträningspass INTENSE, RESHAPE och KNOCKOUT.

Passen är något extra, utöver det vanliga. Vi har investerat i unik utrustning, riktigt bra ljud- och ljusanläggningar och mängder med timmar för att kunna leverera de bästa, roligaste och svettigaste passen. Vi kallar dessa pass för konceptpass och för att delta på dessa behöver du lösa ett separat klippkort där ett klipp kommer kosta 75 kr. Observera att vi inte minskar ner på antalet pass som ingår i ord. abonnemang – vi ger dig möjligheten att ta din träning ytterligare ett steg!

Här kommer en fördjupad förklaring av koncepten och geografiska placeringar:

ONYX LIGHT

För den som också gillar att gymma men inte värdesätter ett personligt rekord i marklyft högst. För den som gillar att springa och gärna gymmar på ett mer funktionellt sätt.
– Renodlat gymkoncept
– Finns på Knalleporten och till viss del i Centrum

ONYX HEAVY

För den som gillar att lyfta tungt, och känner sig som allra mest hemma med tunga hantlar och Hammer Strenght-maskiner. Vi tror också att du som trivs bäst inom detta konceptet vill kunna träna alla timmar på dygnet, därför har vi öppet dygnet runt.
– Renodlat gymkoncept
– Finns i centrum

ONYX HIIT

r den som gillar att svettas och bli riktigt slut genom gruppträning. I detta konceptet ryms många av våra befintliga klasser men vi adderar också nya konceptklasser utöver.
– Renodlat gruppträningskoncept
– Finns på Knalleporten

ONYX ZEN

För den som gillar att yoga i grupp. Här ryms all gruppträning som är kopplat till mindfullness och själen.
– Renodlat gruppträningskoncept
– Finns på Knalleporten
.

ONYX RIDE

För den som gillar att cykla i grupp. I vår nya cykelsal erbjuder vi Activio för den som vill mäta sin puls, men även watt och slutligen dessa två i kombination.
– Renodlat gruppträningskoncept
– Finns på Knalleporten

ONYX LIFE

Detta är vårt enda kombo-koncept som innehåller både gym och gruppträning. Här ryms lite lugnare träning, men också träning för barn och serniorer. Kommer finnas i Knalleland.
– Blandkoncept, gym+gruppträning
– Finns i Knalleland

Utöver konceptualiseringen har vi också skapat nya rutiner för hur vi hanterar t ex en trasig maskin, ett dammigt hörn eller tomma tvålpumpar. Vårt mål är att du som kund skall uppleva en fräschare och mer välkomnande anläggning vart du än väljer att träna.

Så, vad kan du som kund förvänta dig av ONYX?

  • Tydligare utbud utan krusiduller
  • Fräscha anläggningar
  • Framtidens träning redan idag
  • Bättre öppettider
  • Hög kundservice

Vi hoppas att du ser fram emot att göra denna resa tillsammans med oss, för vi ser fram emot att göra den med dig. Det är för er vi finns.

Läs mer i vår Q/A där vi lyfter upp frågor som vi får av er. Du hittar den här. Har du en fråga som du saknar svar på? Maila oss då på enter@onyx.se så ska vi göra vårt bästa för att besvara den så bra som möjligt.

Vi ses på gymmet!

Ses vi på gymmet idag?

2020-08-15
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 08.00 - 15.00
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.