Bock Öppet alla dagar
Bock Över 100 pass i veckan
Bock Tre anläggningar

ONYX seniorklubb

För bättre hälsa och ett längre liv

Onyx seniorklubb erbjuder rolig och varierad träning i form av gemensamma pass för alla seniorer. Vi har flera klasser för både spinning- och cirkelpass, där vi anpassar tempot och belastningen individuellt så alla kan vara med på sina egna villkor. Onyx seniorklubb är så mycket mer än träning – det är en gemenskap där du träffar både gamla och nya vänner som kämpar mot sina mål tillsammans. Efter träningen är det dessutom många medlemmar som stannar kvar och umgås över en fika i vår trevliga lounge.

Självklart erbjuder vi extra förmånliga priser för dig som senior – både för pass samt gym.

Schema
Måndag 10.00 cirkel steg 2 – knalleland
Måndag 11.00 cirkel steg 1 – knalleland
Tisdag 11.00 spinning – knalleporten
Onsdag 09.00 cirkel steg 2 – centrum
Onsdag 10.00 cirkel steg 1 – knalleporten
Torsdag 11.00 cirkel steg 2 – knalleland
Fredag (utvalda) – gymintroduktion

 

Öppet hus 7 maj på Knalleporten

Tisdagen den 7 maj är du välkommen till öppet hus mellan kl. 11.00-15.00. Vi bjuder på fika och visar er runt på vår anläggning Knalleporten, där vi berättar mer om Onyx seniorklubb. Kom förbi och bli inspirerad till att börja resan mot ett friskare liv! Goodiebag till alla gäster!

 

Kostnadsfri provträning vecka 19 och 20

Under vecka 19 och 20 är du varmt välkommen till oss för att testa vår verksamhet helt kostnadsfritt. Det är ett perfekt tillfälle att prova på våra olika pass och träningsupplägg för att se vad som passar dig bäst.

Kom förbi och träna, umgås och må bättre tillsammans med oss. Ta med dig träningskläder, en kompis, en vattenflaska och ett gott humör så ses vi! Alla är välkomna!

Bock

Specialanpassad seniorträning

Bock

Fri tillgång till våra gym

Bock

Fri tillgång till all gruppträning

Ses vi på gymmet idag?

2020-05-31
Centrum Dygnet runt
Knalleland 08.00 - 19.00
Knalleporten 10.00 - 18.30
Gå till våra öppettider
Stäng öppettider
Stäng

Bodycombat idag?

Ladda ner vår app:
Ladda ned på Google Play
Stäng boka pass
Stäng

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.